Werking Energetix hartje (powermagneet)

Wilt u de positieve werking van een Energetix hartje, ook wel een MagnetHeart, ervaren? Schaf het dan aan in mijn Energetix SWS webshop. Het magneet hart (powermagneet 2700 Gauss) is een erg populair product dat gemakkelijk op verschillende delen van het lichaam kan worden gedragen. Er zijn twee varianten: het hart en de strip. De strip heeft een sterkte van 2400 Gauss.

Wat is de werking van een Energetix hartje of strip?

Het Energetix hartje (of strip) heeft zijn werking te danken aan de magneet die erin zit. Deze magneet is onderdeel van een magneettherapie waarbij extra energie naar de rode bloedlichaampjes wordt gestuurd. Deze bloedlichaampjes gaan vervolgens beter stromen en dat zorgt ervoor dat uw immuunsysteem verbetert en dat u pijnverlichting kunt ervaren. De werking van het Energetix hartje en powerstrip zijn onder andere ook effectief bij klachten als:

  • Rug- en/of gewrichtspijn
  • Stress
  • Blessures
  • Slapenloosheid
  • Migraine en hoofdpijn

De MagnetHeart en strip hebben een magnetische sterkte van 0,27 Tesla en is hierdoor een echte powermagneet. U kunt het hartje of de strip (0,24 Tesla) op vrijwel elk lichaamsdeel dragen. Zo kunt u hem gewoon in uw broekzak stoppen. Daarnaast zijn het magnetische hartje en de strip ook verkrijgbaar met een laagje koper. Koper kan namelijk helpen ontstekingen tegen te werken.

Bestel het Energetix hartje snel en eenvoudig!

Wilt u de werking van een Energetix hartje ervaren? Bestel deze dan eenvoudig en snel via mijn webshop. De powermagneet is zowel in de vorm van een hartje als in stripvorm verkrijgbaar. Daarnaast heeft u keuze uit met of zonder koper. Bent u meer geïnteresseerd in de sieraden van Energetix? Deze kunt u ook via de Energetix SWS webshop bestellen!

Energetix SWS sieraden webshop

Bestel uw Energetix sieraden eenvoudig en snel via mijn Energetix SWS webshop. Magnetische sieraden van dit merk kunnen uw welzijn positief beïnvloeden en zijn ook nog eens erg stylish. In de Energetix SWS webshop vindt u sieraden voor zowel mannen als vrouwen, kinderen en ook huisdieren. Neem snel een kijkje en vul uw digitale winkelwagen!

Bestel de mooiste Energetix sieraden in mijn webshop!

De Energetix sieraden die u in mijn webshop kunt kopen hebben een speciale magnetische werking. Ze sturen namelijk extra energie naar de rode bloedlichaampjes en dit zorgt ervoor dat deze weer gaan stromen. Dit resulteert in het feit dat immuunsysteem wordt versterkt en pijnverlichting kan worden ervaren. Deze speciale sieraden werken bij klachten als:

  • Menstruatiepijn
  • Vermoeidheid
  • Stress
  • Migraine
  • Depressies
  • En nog veel meer.

De werking van de sieraden voelt u meestal binnen twee weken. Enkele mensen voelen zelfs al verlichting binnen enkele dagen.

Verschillende stijlen

Van een moderne ring tot een klassiekere hanger, u vindt diverse stijlen sieraden in de Energetix SWS webshop. Zo is er voor ieder wat wils. Daarnaast hebben we ook diverse sieraden die u kunt combineren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een ring waar u verschillende steentjes op kan klikken? Of een armband met verschillende decoratieve elementen? Naast sieraden voor volwassen mannen en vrouwen, verkopen we ook diverse exemplaren voor kinderen en zelfs voor huisdieren. Want ook zij profiteren van meer energie, minder stress en een beter immuunsysteem.

Na bestelling binnen 24 uur verzonden in Nederland

Verwent u uzelf met een mooi sieraad of doet u een prachtig magnetisch sieraad cadeau? In beide gevallen bestelt u uw favoriete sieraden gemakkelijk via mijn webshop. Wanneer u vandaag nog bestelt, wordt uw bestelling in Nederland binnen 24 uur verzonden. Buiten Nederland gelden er andere levertijden. Weet u al welk sieraad u gaat bestellen in mijn Energetix SWS webshop?

Energetix party (thuispresentatie)

Organiseer uw eigen Energetix sieraden party! Nodig uw vrienden, familie, buren of kennissen gezellig uit en leer in één avond alles over de werking van de magnetische sieraden van dit merk. Wilt u weten wat magnetische sieraden voor u kunnen betekenen?

Leer en ervaar alles over magnetische sieraden tijdens een Energetix thuispresentatie!

Energetix is een merk dat magnetische sieraden verkoopt. Deze sieraden werken als een soort magneettherapie en kunnen een positieve invloed op uw welzijn hebben. Wanneer u bijvoorbeeld een ketting van het merk aanheeft, stuurt deze extra energie naar de rode bloedlichaampjes. Dit kan ervoor zorgen dat deze weer gaan stromen, waardoor uw immuunsysteem wordt versterkt en u pijnverlichting kunt ervaren.

Uw Energetix sieraden kunt u kopen via mijn webshop, maar wanneer u nog veel meer wilt leren over de werking hiervan is het aan te raden om een party te organiseren. Tijdens een Energetix party geeft Manita Everaers een presentatie over de sieraden en bent u in de gelegenheid om deze in het echt te bekijken en eventueel te kopen. Voor een party geldt een minimum van zes personen. De Energetix party kan elke avond in de werkweek plaatsvinden.

Plan een party en profiteer van het gastgeversgeschenk

Nodig uw kennissen, buren, vrienden en familie uit voor uw Energetix party. U plant een datum door contact op te nemen met mij via het telefoonnummer 06-21950562. Bij voorkeur tussen 16.00 uur en 20.00 uur. Tip: wanneer u de gastvrouw of -heer bent van de avond, ontvangt u een gastgeversgeschenk. Dit bedraagt tien procent van de waarde aan sieraden die tijdens uw party wordt verkocht. Ook voor meer informatie of vragen kunt u telefonisch contact opnemen.

Magneet armband kind

Een magneet armband met helende werking is niet alleen geschikt voor een volwassene, maar ook voor een kind. De magneet armband van Energetix is een modern lifestylesieraad dat er niet alleen mooi uitziet, maar ook kan helpen om u of uw kind meer balans en energie te geven én kan leiden tot minder stress, minder gezondheidsproblemen en verlichting van de pijn. Bestel uw Energetix sieraad in mijn webshop en ervaar zelf de helende werking van deze bijzondere accessoires.

Een magneet armband voor een betere mentale en fysieke gezondheid van uw kind

Heeft uw kind last van bepaalde klachten? Dan kan het dragen van een magneet armband een eenvoudige wijze zijn om deze klachten te verminderen. Het gaat hierbij om zowel mentale als fysieke klachten. Zo kan een magneet armband uw kind onder andere helpen op het gebied van de volgende zaken:

  • Beter slapen;
  • Depressies;
  • Een betere doorbloeding;
  • Gewrichtspijnen;
  • Migraine, hoofdpijn;
  • Nervositeit;
  • Rugpijn;
  • Stress;
  • Hooggevoeligheid

Via mijn Energetix SWS webshop kunt u een magneet armband uitzoeken voor uw kind en direct een bestelling plaatsen. Wilt u alvorens een Energetix sieraad te bestellen misschien nog wat meer informatie over de magnetische sieraden en de helende werking ervan? Aarzel dan niet om contact op te nemen met mij via 06-21950562. Ik sta voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te vertellen over de genezende werking van magneetsieraden.

Magneet armband gezondheid

Een magneet armband van Energetix kan positieve effecten hebben op de gezondheid. Dit komt omdat de energie uit de magneet wordt opgenomen in het bloed en vervolgens in de cellen van het lichaam terechtkomt. Deze magnetische energie stimuleert het zelfgenezend vermogen van de cellen, wat zorgt voor een beter immuunsysteem en verjonging van de cellen. Tevens kan dit zorgen voor verlichting van diverse klachten zoals stress, pijn en nog meer.

Een magneet armband van Energetix voor een betere gezondheid

Het komt tegenwoordig vaak voor dat mensen met diverse klachten kampen. Deze kunnen bijvoorbeeld veroorzaakt worden door stress, slecht eten, weinig bewegen en elektrosmog. Als gevolg krijgen mensen last van chronische vermoeidheid, aandoeningen aan het immuunsysteem en belasting van de bijnieren. Het gebruik van een magneet armband van Energetix kan deze aandoeningen aan de gezondheid verminderen. De magnetische armband en andere producten van Energetix kunnen u helpen bij onder andere de volgende klachten:

  • Vermoeidheid;
  • Tennis elleboog/muisarm;
  • Stress;
  • Rugpijn;
  • Nervositeit;
  • Migraine, hoofdpijn;
  • Menstruatieklachten;
  • Gewrichtspijnen;
  • Een betere doorbloeding;
  • Depressies;
  • Beter slapen.
  • Enz…..

Bent u benieuwd naar de effecten die de Energetix magneet armband heeft op uw gezondheid? Bestel dan uw eigen magnetische armband in mijn Energetix SWS webshop en ervaar zelf de helende werking van de magnetische sieraden. In mijn webshop vindt u diverse armbanden in verschillende soorten en maten. Zo vindt u altijd wel een armband die u aanspreekt.

Contact voor meer informatie

Wilt u graag meer weten over de positieve effecten op de gezondheid die kunnen voorkomen uit het dragen van een Energetix magneet armband? Of wilt u misschien graag dat ik bij u thuis langskom voor een sieradenparty of een presentatie over de gezondheidssieraden? Neem dan even contact met mij op via 06-21950562. Met plezier vertel ik u meer over de bijzondere werking van de magnetische armbanden.

Sensitieve kinderen

Sensitieve kinderen zijn vaak overgevoelig voor de wereld om hen heen. Zo voelen ze emoties van anderen bijvoorbeeld heel sterk aan. Een (hoog-)gevoelig kind kan hierdoor last hebben van verschillende klachten. Zo kunnen ze zich bijvoorbeeld snel dingen aantrekken en verdrietig zijn. Ook hebben sensitieve kinderen meer dan gemiddeld last van lichamelijke klachten zoals voedselintolerantie. Het dragen van een speciaal sieraad met daarin een sterke magneet kan deze klachten waar een gevoelig kind mee te maken heeft verminderen.

Sensitieve kinderen kunnen baat hebben bij Energetix welzijn sieraden

De sieraden van Energetix zijn erg bijzonder. Ze kunnen namelijk een betere gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk, teweegbrengen. Dit komt doordat de magnetische energie wordt opgenomen in het lichaam, waardoor het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. Dit kan er niet alleen voor zorgen dat het immuunsysteem wordt gestimuleerd, maar ook dat het lichaam zich beter kan ontspannen. Dit ontspannen van het lichaam en de geest is erg belangrijk voor een gevoelig kind. Het kan er namelijk voor zorgen dat bepaalde mentale en lichamelijke klachten gerelateerd aan overgevoeligheid verminderen. Hierdoor kunnen de magnetische sieraden sensitieve kinderen helpen om weer wat beter in hun vel te zitten. Als koper heeft u een maand uitprobeer garantie!

Ervaar zelf de positieve werking van magneetsieraden

Ben jij benieuwd wat de helende werking van de Energetix sieraden is voor uw kind? Bestel dan direct één van de prachtige magnetische sieraden in mijn webshop en ervaar zelf de krachtige werking ervan. Voor meer informatie over de sieraden en de werking ervan, kunt u natuurlijk altijd contact met mij opnemen via 06-21950562. Ik vertel u met plezier meer over de manier waarop een gevoelig kind baat kan hebben van de Energetix sieraden.

Hoofdpijn oplossen

Wanneer u regelmatig last heeft van lage of hoge bloeddruk of van hoofdpijn is het erg begrijpelijk dat u op zoek bent naar een manier waarop u deze klachten kunt oplossen. Heeft u dan al eens overwogen om gebruik te gaan maken van magnetische sieraden, zoals die van Energetix? Het dragen van deze magneetsieraden kan u helpen om uzelf lekkerder in uw vel te laten zitten en hiermee klachten zoals hoofdpijn, lage of hoge bloeddruk, maar ook stress en vermoeidheid oplossen.

Probeer Energetix sieraden wanneer u hoofdpijn, lage of hoge bloeddruk wilt oplossen

Veel mensen die Energetix sieraden dragen merken al snel positieve effecten. Zo voelen ze zich energieker en hebben ze een sterker immuunsysteem. Ook kan het gebruik van magneetsieraden ertoe lijden dat het herstellend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. Op deze manier kunt u met de sieraden bepaalde klachten zoals een lage of hoge bloeddruk, hoofdpijn of andere pijnen op een natuurlijke manier oplossen.

Zelf de helende werking van Energetix sieraden ervaren?

Dankzij de Energetix magneetsieraden kunt u op een eenvoudige en natuurlijke wijze uw klachten van hoofdpijn of een hoge of lage bloeddruk oplossen. Ervaar zelf de helende werking door één van deze prachtige sieraden te bestellen in mijn webshop. In het ruime Energetix assortiment vindt u sieraden in verschillende stijlen, formaten en kleuren. Zo vindt iedereen gegarandeerd wel een sieraad dat hem of haar bevalt! TIP: bij hoge bloeddruk rechts dragen, bij lage bloeddruk links!

Meer informatie

Wilt u graag meer weten over de helende werking van de Energetix sieraden? Ik vertel u er met plezier alles over. U kunt hiervoor contact met mij opnemen via 06-21950562. Ook kan ik bij u thuis langskomen voor een sieradenparty of een presentatie over gezondheidssieraden. Neem hiervoor ook even contact met mij op door mij te bellen.

Zelfvertrouwen kinderen

Problemen met zelfvertrouwen en concentratie komen vaak voor bij kinderen. Het dragen van speciale sieraden met magnetische werking kan (hooggevoelige) kinderen helpen in deze situaties. Deze magneetsieraden kunnen namelijk een positieve werking hebben op het algemene fysieke en mentale welbevinden van de mens. Zo kunnen de Energetix sieraden bij kinderen helpen om beter te ontspannen en hierdoor hun zelfvertrouwen en concentratie te verhogen.

Het zelfvertrouwen en de concentratie bij (hooggevoelige) kinderen verhogen met Energetix sieraden

Meer balans en energie, verlichting van pijn en minder stress. Dat zijn de positieve gevolgen die de Energetix welzijn sieraden met zich mee kunnen brengen. Deze zaken zorgen er onder andere voor dat problemen met de concentratie en zelfvertrouwen bij kinderen kunnen worden verholpen. Maar hoe werken deze sieraden precies? De magnetische sieraden geven een bepaalde energie af aan het lichaam die wordt opgenomen in de rode bloedlichaampjes en vervolgens in de cellen in het lichaam. Op deze manier wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd en komt het lichaam beter in balans. Hierdoor kan men zich beter ontspannen, zowel mentaal als fysiek.

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u graag de Energetix welzijn sieraden proberen om het zelfvertrouwen of de concentratie van uw kind te verbeteren? Bezoek dan eens mijn webshop om één of meerdere van de schitterende sieraden uit te kiezen en direct te bestellen. Voor meer informatie over de magnetische sieraden en de werking ervan, kunt u altijd even contact met mij opnemen. Dit doet u door mij te bellen via 06-21950562. Met plezier vertel ik u alles over de helende werking die deze sieraden kunnen hebben op de mens.

Nervositeit tegengaan

Begeeft u zichzelf in een stressvolle situatie en wil u hiervoor gevoelens van nervositeit tegengaan? Een beetje gezonde spanning is niet zo erg voor een mens, maar wanneer u langdurig gevoelens van nervositeit ervaart kan dit nogal wat nare gevolgen met zich meebrengen. Zo kan het ervoor zorgen dat u slecht gaat slapen en dat u over het algemeen niet echt lekker meer in uw vel zit. Dankzij de magnetische sieraden van Energetix is het mogelijk om gevoelens van nervositeit tegen te gaan en hiermee slapeloosheid te voorkomen.

Nervositeit tegengaan en slapeloosheid voorkomen met Energetix magneetsieraden

De magnetische sieraden stralen een bepaalde energie uit naar uw lichaam. Deze energie geeft uw rode bloedlichaampjes, maar ook uw cellen een boost. Dit brengt vele positieve gevolgen met zich mee. Zo wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam aangesproken en kunt u zichzelf over het algemeen een stuk beter en energieker gaan voelen. Op deze manier kunnen magnetische sieraden helpen bij het tegengaan van nervositeit en hiermee het voorkomen van slapeloosheid. Er zijn echter ook andere situaties waarbij Energetix welzijn sieraden een positieve bijdrage kunnen leveren, zoals:

  • Depressies;
  • Een betere doorbloeding;
  • Gewrichtspijnen;
  • Menstruatieklachten;
  • Migraine, hoofdpijn;
  • Rugpijn;
  • Stress;
  • Tennis elleboog/muisarm;
  • Hooggevoeligheid

Wilt u de helende werking van de Energetix sieraden zelf ervaren en hiermee uw nervositeit tegengaan en slapeloosheid voorkomen? Bekijk dan eens de extensieve selectie aan prachtige sieraden in verschillende stijlen, kleuren en formaten in mijn webshop. Hier kunt u vervolgens direct uw magnetische sieraad naar keuze bestellen. Wilt u graag wat meer informatie over de Energetix sieraden alvorens uw bestelling te plaatsen? Neem dan even contact met mij op via 06-21950562.

Angst bij kinderen

Hoewel ieder kind weleens bang is, is een vaak terugkerende angst of extreme mate van angst bij kinderen vaak zorgwekkend. Uw kind kan er slecht door slapen of zelfs dagelijkse activiteiten zoals naar school gaan of buitenspelen niet door kunnen uitvoeren. Gelukkig zijn er bijna altijd wel oplossingen om angst bij kinderen te verminderen of zelfs te verhelpen, doordat men letterlijk landt in het eigen lichaam.

Magnetische sieraden om angst bij kinderen te verminderen

Uit onderzoek is gebleken dat magnetische sieraden volwassenen, zo ook kinderen, kunnen helpen bij bepaalde mentale en fysieke gezondheidsproblemen. De magnetische sieraden van Energetix zorgen ervoor dat het immuunsysteem een flinke boost krijgt. Hierbij zorgen de Energetix magneetsieraden ervoor dat vuile energie beter wordt afgevoerd zodat er meer positieve energie wordt opgenomen. Dit kan ervoor zorgen dat de drager van het sieraad zich energieker gaat voelen en zich zowel mentaal als lichamelijk beter kan ontspannen en over het algemeen lekkerder in zijn of haar vel gaat zitten. Op deze manier kunnen Energetix magneetsieraden helpen om angst en andere problemen bij (hooggevoelige) kinderen te verminderen, zodat uw kind weer gewoon kind kan zijn.

Meer informatie over de helende werking van Energetix magneetsieraden?

Bent u geïnteresseerd in het proberen van de Energetix welzijn sieraden om de angsten van uw kind te verminderen? Dan kunt u deze eenvoudig bestellen via mijn webshop. Hier vindt u een uitgebreide selectie aan prachtige sieraden in verschillende stijlen. Zo vindt u altijd wel iets dat bij uw kind past. Voor meer informatie over onze sieraden kunt u altijd contact met mij opnemen. Dit kunt u doen via het nummer 06-21950562.