Het power magneet hartje of strip kan veel voor u betekenen. Het brengt zeker de energie van uw lichaam in balans. Daarnaast werken de magneethart en strip ook ter preventie, dus wanneer u inspanning moet leveren kan dit preventief een ondersteuning bieden en verlichting geven.
Gebruik: Breng het magneet hartje of strip zo dicht mogelijk bij het probleemgebied aan om een zo snel mogelijk resultaat te krijgen. Via het bloed kan de magneetkracht zijn werking over het gehele lichaam verspreiden en voor meer tegelijk werkzaam zijn. Niet u, maar het lichaam zelf zal uiteindelijk beslissen of, en welke klacht het eerste verholpen gaat worden. U kunt het magneet hartje of strip ook gebruiken om chakra’s, meridiaan punten en acupunctuur punten te stimuleren. Hartjes en strips met koper hebben als extra werking dat ze kunnen werken tegen ontstekingen en allergieën. Door een zuur in onze transpiratie zal wat koper worden vrijgemaakt van het hartje of strip en op de huid een verkleuring geven. Deze verkleuring wordt gedeeltelijk door de huid en het bloed opgenomen en zal op de plek van ontsteking zijn werking doen. Koper werkt in dit geval positief op de ontsteking of allergie. Draag het hartje of strip vooral tijdens de nacht. Je zweet dan wat meer en het lichaam is dan in de herstelmodus. Overdag mag je de verkleuring afwassen. Het koper heeft zijn werk dan al gedaan. Inzetbaar bij reuma, artritis, artrose, psoriasis, MS, long- en blaasontsteking, bronchitis, astma, griep en verkoudheid, hooikoorts of dierallergie enz.

Maar het helpt ook bij:

Insectenbeten: Het magneet hartje of strip zo snel mogelijk op de plaats drukken waar men gestoken is. Het gif kan sneller afgevoerd worden en allergische reacties kunnen verminderen.
Spierpijn en andere pijnen: Met het magneet hartje of strip masseren (draaiende bewegingen op de pijn plek maken). Aansluitend het magneethart ter plekke bevestigen. Door de pulserende werking kan de pijn sneller afnemen.
Blauwe plekken: Draag het magneet hartje of strip, eventueel met pleister op de blauwe plek geplakt. LET OP! Niet helemaal dichtplakken met tape, want dan kunnen brandwonden ontstaan. Na 10 tot 15 uren zal de blauwe plek en de pijn, onder het hartje verdwenen zijn door de betere doorbloeding en de daardoor snellere afvoer van afvalstoffen. Acne: Hetzelfde kan bij acne (puistjes) gebeuren nadat je voor enkele minuten met een hartje erover wrijft. Het puistje zal verschrompelen, uitdrogen.
Ongesteldheid, buikpijn: Het magneet hartje of strip onder de navel dragen, als je daarbij nog last hebt van de onderrug achter, anders voor. Darmklachten, verstoppingen, aambeien, ischias, lende pijn, spataderen, problemen met de blaas en de nieren, prostaatklachten, botziekten, bloedarmoede en wisselende bloeddruk: Het magneet hartje of strip onder het stuitje, of zo laag mogelijk op het schaambeen dragen.
Futloosheid, weinig energie: Het magneet hartje of strip boven de navel dragen aan de voorzijde.
Hoofdpijn, migraine: Het magneet hartje of strip met koper op de schouder of in de nek, of eventueel tijdelijk in het haar klemmen.
Verstuiking, breuken: Plaats het magneet hartje of strip op de plaats van de blessure.
Rusteloze benen, etalagebenen: Het magneet hartje of strip op de benen of op de heup dragen; nieuw alternatief de Magnet4Go voetzolen
Onzekerheid, concentratie: Het magneet hartje of strip vlak boven de navel dragen.
Depressie, emotionaliteit: Het magneet hartje of strip midden tussen navel en schaambeen dragen.
Ontgiften met voetbad: Het magneet hartje (NIET de strip, de gelijmde magneten kunnen n.l. losweken) in een warm voetbad leggen en dan een half uurtje tot een uur de voeten baden om zo de slakstoffen uit de benen te spoelen. Groente, fruit bewaren: Wanneer je het magneet hartje of strip bij je groente of fruit legt zal het langer goed blijven.

Onderhoudstips:

De koperzijde van het magneet hartje of strip is voorzien van een beschermlaagje. Dit laagje kan eenvoudig met nagellakremover verwijderd worden, zodat het koper sneller kan werken. Door normaal dragen zal dit laagje ook vanzelf verwijderd worden, dit zal alleen wat meer tijd in beslag nemen. Verkleuringen door het koper op de huid zijn normaal en tonen aan dat het koper werkzaam is. Het koper zelf zal ook verkleuren, dit is een normaal proces en niet nadelig voor de werking. Door het koper kunnen verkleuringen op uw kleding ontstaan, die niet meer te verwijderen zijn.

Dromen:

Sommige mensen dromen intenser wanneer ze ’s nachts magnetische sieraden dragen. Je kunt dit bekijken als een uitnodiging tot een versterkte droomwereld of je magnetische sieraden ’s nachts uitdoen, als je dit niet wenst. Dromen reinigt de geest en door actieve droomcontrole kan je een groter positief effect op je fysieke en mentale welzijn bereiken. Het is niet ongewoon dat oude zorgen en onbewuste problemen stap voor stap opgelost raken. Er wordt gezegd dat dromen belangrijk zijn voor het verwerken van wat we gedurende de dag meemaken. Dromen reinigen de geest.
Gevoelens:
Door magnetische sieraden te dragen kunnen soms onderdrukte emoties en gevoelens aan de oppervlakte komen. De magnetische kracht regelt niet alleen lichaamsfuncties, maar heeft ook invloed op gedachten en gevoelens via andere energetische wegen. Met voldoende energie valt het dagelijkse leven beter te organiseren.

Sommige mensen ervaren dikwijls al snel na het omdoen van een magnetisch sieraad een aangenaam warmtegevoel of een licht prikkelend gevoel in het hoofd of in de vingers en de handen. Dit is het gevolg van de verbeterde doorbloeding. De energiebalans verbetert hierdoor en de zelfhelende krachten van het lichaam worden versterkt.>>>

De klachten kunnen, net als bij de homeopathie eerst kort verergeren. Afvalstoffen worden dan versterkt losgemaakt en
kunnen niet snel genoeg worden afgevoerd. Hier helpt dan extra veel water drinken en beweging. Verder kan men de werking langzaam opbouwen door de sieraden telkens voor een paar uur te dragen, om ze daarna een paar uur niet te dragen.
De tijd van dragen langzaam opvoeren tot het prettig voelt.

Let op!

Deze informatie is slechts bedoeld om mensen te adviseren in de mogelijkheden van een magneethartje of strip. Deze informatie is tot stand gekomen a.d.h.v. ervaringen van mensen die dit vrijwillig met ons gedeeld hebben. Wij geven hiermee slechts ervaringen door van gebruikers van de magneet sieraden. Wij staan neutraal en los van de gegeven informatie.

Houd hier a.u.b. rekening mee!