Werking Energetix hartje (powermagneet)

Wilt u de positieve werking van een Energetix hartje, ook wel een MagnetHeart, ervaren? Schaf het dan aan in mijn Energetix SWS webshop. Het magneet hart (powermagneet 2700 Gauss) is een erg populair product dat gemakkelijk op verschillende delen van het lichaam kan worden gedragen. Er zijn twee varianten: het hart en de strip. De strip heeft een sterkte van 2400 Gauss.

Wat is de werking van een Energetix hartje of strip?

Het Energetix hartje (of strip) heeft zijn werking te danken aan de magneet die erin zit. Deze magneet is onderdeel van een magneettherapie waarbij extra energie naar de rode bloedlichaampjes wordt gestuurd. Deze bloedlichaampjes gaan vervolgens beter stromen en dat zorgt ervoor dat uw immuunsysteem verbetert en dat u pijnverlichting kunt ervaren. De werking van het Energetix hartje en powerstrip zijn onder andere ook effectief bij klachten als:

  • Rug- en/of gewrichtspijn
  • Stress
  • Blessures
  • Slapenloosheid
  • Migraine en hoofdpijn

De MagnetHeart en strip hebben een magnetische sterkte van 0,27 Tesla en is hierdoor een echte powermagneet. U kunt het hartje of de strip (0,24 Tesla) op vrijwel elk lichaamsdeel dragen. Zo kunt u hem gewoon in uw broekzak stoppen. Daarnaast zijn het magnetische hartje en de strip ook verkrijgbaar met een laagje koper. Koper kan namelijk helpen ontstekingen tegen te werken.

Bestel het Energetix hartje snel en eenvoudig!

Wilt u de werking van een Energetix hartje ervaren? Bestel deze dan eenvoudig en snel via mijn webshop. De powermagneet is zowel in de vorm van een hartje als in stripvorm verkrijgbaar. Daarnaast heeft u keuze uit met of zonder koper. Bent u meer geïnteresseerd in de sieraden van Energetix? Deze kunt u ook via de Energetix SWS webshop bestellen!