Energetix party (thuispresentatie)

Organiseer uw eigen Energetix sieraden party! Nodig uw vrienden, familie, buren of kennissen gezellig uit en leer in één avond alles over de werking van de magnetische sieraden van dit merk. Wilt u weten wat magnetische sieraden voor u kunnen betekenen?

Leer en ervaar alles over magnetische sieraden tijdens een Energetix thuispresentatie!

Energetix is een merk dat magnetische sieraden verkoopt. Deze sieraden werken als een soort magneettherapie en kunnen een positieve invloed op uw welzijn hebben. Wanneer u bijvoorbeeld een ketting van het merk aanheeft, stuurt deze extra energie naar de rode bloedlichaampjes. Dit kan ervoor zorgen dat deze weer gaan stromen, waardoor uw immuunsysteem wordt versterkt en u pijnverlichting kunt ervaren.

Uw Energetix sieraden kunt u kopen via mijn webshop, maar wanneer u nog veel meer wilt leren over de werking hiervan is het aan te raden om een party te organiseren. Tijdens een Energetix party geeft Manita Everaers een presentatie over de sieraden en bent u in de gelegenheid om deze in het echt te bekijken en eventueel te kopen. Voor een party geldt een minimum van zes personen. De Energetix party kan elke avond in de werkweek plaatsvinden.

Plan een party en profiteer van het gastgeversgeschenk

Nodig uw kennissen, buren, vrienden en familie uit voor uw Energetix party. U plant een datum door contact op te nemen met mij via het telefoonnummer 06-21950562. Bij voorkeur tussen 16.00 uur en 20.00 uur. Tip: wanneer u de gastvrouw of -heer bent van de avond, ontvangt u een gastgeversgeschenk. Dit bedraagt tien procent van de waarde aan sieraden die tijdens uw party wordt verkocht. Ook voor meer informatie of vragen kunt u telefonisch contact opnemen.