Gemagnetiseerd water is een natuurlijke methode die gecombineerd kan worden met alle zogenaamde “zachte” therapieën.

Het verbetert de vochtopname, het is eenvoudig te drinken en zorgt voor een beter vochthuishouding ook omdat het een positief effect heeft op schadelijke micro kristallen.

Gemagnetiseerd water

Gemagnetiseerd water zorgt ook voor een beter afdrijving van eventuele vochtophopingen.

Gemagnetiseerd water heeft eigenschappen die natuurlijk bronwater ook heeft, opgenomen uit de aardlagen waardoor het naar boven komt, ook blootgesteld aan magnetisch gesteente. Zie hier ook het nut van kuuroorden.

Al ons water kan gemagnetiseerd worden. Staafje in het water ….. en al na 6-8 minuten is het water gemagnetiseerd! Het staafje nooit mee laten koken in een waterkoker o.i.d.

Het bevorderd de vochtopname, voedt onze organen en stimuleert positieve celdeling, geeft het bloed meer zuurstof en brengt balans in de lichaamsenergie en voorkomt onnodig vochtverlies.

Eenvoudig op te nemen voor het lichaam heeft gemagnetiseerd water een weldadige werking op het darmstelsel en de nieren.

Dit product heeft ook een preventieve werking op de aanslag die in de aderen kan ontstaan, omdat het schadelijke stoffen kan losmaken en kan meenemen ter afvoering.

Het product zorgt voor een gezonde vochtbalans en verlaagt de kans op verkalkingen in de aderen.