Wilt u een sieraden party organiseren en bent u op zoek naar iets speciaals? Maak dan kennis met magneetsieraden van Energetix tijdens een sieraden party bij u thuis. Nodig uw vrienden en kennissen uit en geniet van een presentatie over magneetsieraden!

Leer over de kracht van magnetische sieraden tijdens een sieraden party bij u thuis!

Tijdens een sieraden party vertelt Manita Everaers u en uw gezelschap over de kracht van magneetsieraden. Tijdens zo’n sieraden party bij u thuis bent u de gastvrouw of -heer. U nodigt enkele mensen uit die kennis willen maken met de producten van Energetix. Hiervoor is een groep van minimaal zes personen voldoende, maar meer mag natuurlijk ook! De sieraden party kan bij u thuis plaatsvinden op alle avonden in het week, met uitzondering van het weekend. De presentatie tijdens een sieraden party duurt ongeveer anderhalf à twee uur.

Wat is de werking van magneetsieraden?

Naast de presentatie over magneetsieraden, kunt u deze ook kopen tijdens de sieradenparty. Maar wat houden magnetische sieraden precies in? De sieraden van Energetix werken op basis van magneettherapie. De magneten in de sieraden stimuleren de rode bloedlichaampjes. Hierdoor stromen deze weer vrij en geven ze u nieuwe energie door meer voedingsstoffen en zuurstof op te nemen. De rode bloedlichaampjes zorgen ook voor het immuunsysteem waardoor u pijnverlichting kan ervaren. De werking van de sieraden is in sommige gevallen meteen voelbaar, maar meestal merken mensen binnen twee weken verschil. Hoe u dit merkt? U ervaart een positief gevoel en verlichting van uw dagelijkse pijntjes en problemen. De sieraden zijn tijdens de sieradenparty verkrijgbaar in diverse soorten. U profiteert als gastgever van een gastgevergeschenk ter waarde van tien procent van de bij u gerealiseerde verkoop.

Liever geen party bij u thuis?

Wilt u de sieradenparty liever niet bij u thuis houden? Dat is geen probleem! Energetix zakenpartner Manita Everaers, biedt ook de mogelijkheid tot een ‘thuisparty’ met sieraden bij haar op de zaak. Ook hierbij geldt dat het minimum voor een thuisparty over sieraden zes personen is.

Plan uw thuisparty met magnetische sieraden!

Bent u geïnteresseerd in een sieradenparty bij u thuis? Of kiest u voor de thuisparty met sieraden van Energetix bij Manita Everaers thuis? Neem in beide gevallen contact op. U bereikt ons bij voorkeur tussen 16.00 en 20.00 uur via het nummer 06-21950562. Dan plannen we een sieradenparty op een door u gekozen datum!