Energetix wellness

Ontspan uw lichaam en geest met de helende werking van Energetix wellness. Deze collectie bestaat uit diverse magneetaccessoires waarbij welzijn en ontspanning van zowel lichaam als geest centraal staan. Met het gebruik van deze Energetix producten kunnen uw dagelijkse pijntjes worden verlicht, waardoor u uw dag elke keer weer op een positieve manier kan beginnen.

De producten van Energetix wellness

De collectie van Energetix Wellness & More wordt, vanwege de grote vraag, ieder jaar uitgebreid. Naast het populaire magneethart bestaat deze collectie uit een enorme diversiteit aan producten, waarbij ontspanning hoog in het vaandel staat. Waan uzelf in een waar wellnesscentrum met het gebruik van een Energetix magneetmassage. Deze massagemagneten met een fraai design zijn makkelijk in gebruik en voelen aangenaam warm aan. Gebruik de magneetmassage direct op uw pijnplekken, en ervaar zelf de verlichting. En natuurlijk zijn er ook nog de MagnetRelax, het Energetix relaxmasker en de MagnetComfort, de nekkraag.

De Energetix magneetstaaf

Energetix wellness hoeft u niet alleen te voelen, maar kan u ook drinken! Ervaar de positieve effecten door de magneetkracht in uw water te brengen met een Energetix magneetstaaf, onderzetter of stenen. Deze producten hebben een verbeterde invloed op de smaak van het water, en op de kwaliteit. Door het gebruik van de magneetkracht van Energetix zal uw water lekker, vitaal en vers zijn en uw klachten mogelijk helpen verminderen! Ook wordt de kalk in het leidingwater vergruist, zodat het wel opgenomen kan worden en niet blijft plakken in onze aderen.

Haal de ontspanning in huis met één van de producten van de Energetix Wellness & More collectie.