Helende sieraden

Gebruik helende sieraden voor chronische pijnklachten. Succesvol en onafhankelijk Energetix zakenpartner Manita Everaers heeft het zelf ondervonden, het gebruik van Energetix welzijn sieraden kan ook voor u werken! In een tijd van stress en verdriet is zij in aanraking gekomen met de magnetische sieraden, en voelde een direct resultaat. “Deze Energetix magneetsieraden zijn niet alleen betaalbaar en een streling voor het oog, maar ook een heling voor het lichaam”.

Hoe werken helende sieraden?

De helende sieraden van Energetix werken op magnetische basis. Elk product van Energetix is dan ook voorzien van een of meer Neodymium magneten; sterke magneten die hun kracht vrijwel niet verliezen. Hierdoor is een jarenlang effect gegarandeerd.

Magneettherapie stimuleert uw immuunsysteem door uw rode bloedcellen extra energie te geven. Door de magnetische straling gaan deze cellen weer stromen, waardoor u een pijnverlichting en spierontspanning zal kunnen ervaren. Klachten als vermoeidheid, gewrichtspijn of stress kunnen dan ook mogelijk worden verlicht door het gebruik van de helende sieraden van Energetix.

Naast de helende effecten, beschermen Energetix sieraden u ook tegen electrosmog. Dit is de vervuiling waar u elke dag mee in aanraking komt door de vele stralingen die door elektrische apparaten wordt verspreid. Deze straling kent negatieve effecten als stress en slapeloosheid. Door het dragen van helende, magnetische sieraden wordt u beschermd tegen deze smog, waardoor u beschermd bent tegen o.a. negatieve straling en minder klachten kunt ervaren. Ook geestelijk kunt u verlichting ervaren, doordat negatieve energie minder kans heeft u te beïnvloeden.

Meer weten?

Heeft u vragen over het gebruik van de helende sieraden van Energetix? Neem dan contact met mij op, bij voorkeur tussen 16.00 en 22.00 uur op het nummer 06-21950562 of via whatsapp.

Bestel de producten van Energetix in de Energetix SWS webshop!