Energetix magneethart

Het Energetix magneethart en –strip (powermagneet) is het meest verkochte product van Energetix. En dat is niet voor niets; dit magneethart is naast stijlvol ook overal op het lichaam te dragen, dag en nacht!

Hoe werkt het Energetix magneethart?

Plaats de magneet zo dicht mogelijk bij een probleemgebied. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een blessure, blauwe plekken of chronische probleemplekken. Het magneethart van Energetix zorgt voor een aangename warmte, wat de spieren ontspant. Hierdoor ontstaat er een betere doorbloeding, hetgeen voor een snellere genezing of pijnverlichting kan zorgen.

De magneten van Energetix zijn erg krachtig en behouden zodoende honderden jaren hun werking. De straling van de magneet geeft rode bloedcellen extra energie. Deze cellen zorgen voor uw immuunsysteem en tevens uw herstel. Door de extra energie, die de rode bloedcellen van het magneethart krijgt, herstelt u dus sneller.

Het magneethart van Energetix bestaat uit twee delen; het magneetelement zelf, te verkrijgen in een roestvrijstalen en koperen uitvoering, en het afdekplaatje. Het magneethart met koper draagt u direct op de huid. Deze koperen uitvoering van het magneethart of –strip heeft een nog bijzondere werking; koper is namelijk een mineraal welke een ontstekingsremmend en botopbouwend effect heeft.

Ik wil graag een Energetix magneethart kopen!

Heeft u vaak last van blessures, een chronische probleemplek of mag u door uw beroep geen sieraden dragen? Koop dan nu een Energetix magneethart of -strip! Beide uitvoeringen zijn verkrijgbaar in mijn Energetix SWS webshop.