Magneetsieraden voor dieren

Breng uw trouwe viervoeter in balans met de magneetsieraden voor dieren van Energetix! Deze leuke accessoires, te bevestigen aan de halsband van uw hond of kat, hebben hetzelfde positieve effect als de reguliere sieraden van Energetix. Hierdoor kan uw gehele gezin genieten van de werking van magneetsieraden.

De Energetix magneetsieraden voor dieren

Merkt u soms ook dat uw huisdier niet helemaal lekker in zijn of haar vel zit? Dan kunnen de magneetsieraden van Energetix wellicht helpen. Honden en katten ervaren ook stress, hebben soms moeite met eten of slapen of zijn regelmatig ziek. Met de magneetsieraden voor dieren kan u deze klachten van uw huisdier verminderen. Energetix werkt namelijk met Neodymium magneten, welke een positieve boost geven aan de rode bloedcellen. Hierdoor kunnen deze weer volledig los stromen in de bloedbaan, waardoor de cellen automatisch “verjongen” en meer voedingsstoffen en zuurstof op kunnen nemen. Dit kan zorgen voor een directe pijnverlichting en een beter gevoel.

Dieren kunnen natuurlijk niet praten, waardoor zij niet kunnen aangeven of zij wel lekker in hun vel zitten. Toch kan u symptomen van enorme angst, stress of vermoeidheid goed bij uw dier opvangen. Geef uw dier een beter gevoel met de magneetsieraden van Energetix en ervaar zelf het verschil in het gedrag en de gezondheid.

De producten van Energetix voor uw huisdier

Versier de halsband van uw huisdier met één van de magnetische pins of de Energetix hanger voor huisdieren en bijvoorbeeld paarden. Ook kan u het water voor uw huisdier gezonder en vitaler maken door het toevoegen van een stalen watermagneet speciaal voor waterbakken. Ook is er nu de magneetmat voor onze huisdieren. Bekijk dit alles in mijn online catalogus: https://kataloge.energetix.tv/shop/wellness_int/?sPartner=manitaeveraerssws#page_56

Maak uw viervoeter en ook uzelf blij met één van de magneetsieraden voor dieren van Energetix!